Járható üvegpadló, üvegtető

A födém is készülhet üvegből!

 

Járható üvegpadló a LOSZ standjára készítettük.A járható üvegek egy különleges lehetőséget rejtenek magukban! Olyan érzése van rajta, mintha a levegőben lépkedne, de mégis maximális biztonságban van!

 

Járható üvegpadló alkalmazható

 

  • Lakásokban
  • Irodában
  • Bevásárló központokban
  • Fitness termekben
  • Éttermekben
  • Kávézókban stb..

A járható üvegek egy minimum 3 rétegű nagy szakítószilárdságú fóliával összeépített szerkezet, melynek a mérete és vastagsága

 

terheléstől és igénybevételtől függően változik! Természetesen gondolva azokra akik esetleg nem bírják a magasságot de szeretnének egy ilyen különlegességet a lakásukba, irodájukba, lehetőség van az átláthatóság csökkentésére festési, dekorálási technikákkal.

Elkészíthető olyan egyedi járófelület, ahol az egyik üveget berobbantva, egy különleges design-t adunk a Járható üvegfelületnek.

 

A járható üvegek egy minimum 3 rétegű nagy szakítószilárdságú fóliával összeépített szerkezet, melynek a mérete és vastagsága terheléstől és igénybevételtől függően változik! Természetesen gondolva azokra akik esetleg nem bírják a magasságot de szeretnének egy ilyen különlegességet a lakásukba, irodájukba, lehetőség van az átláthatóság csökkentésére festési, dekorálási technikákkal.

 

Elkészíthető olyan egyedi járófelület, ahol az egyik üveget berobbantva, egy különleges design-t adunk a Járható üvegfelületnek.

 

Gondolva a nagy forgalmú helyekre, ajánlani szoktunk egy edzett koptató réteg külön beépítését, mellyel az esetleges nagyfokú karcolódás esetén ezt külön kicserélve, minimális költséggel újra teljes szépségében ragyoghat az üvegfödém, megőrizve ezzel a hely egyediségét, és jelentős pénzt takarítunk meg ezáltal a megrendelőinknek.

 

Nem csak négyszögletes üvegfödém készíthető! Gyakorlatilag bármilyen forma legyártható!  Pontos sablon Üveg gerenda járható üveg alattalapján CNC gépen készül a járható üveg végleges formája.

 

Nagy távolság áthidalására gyártható több réteg üveg összeépítésével üveggerenda is!

 

 

Üvegből gyártható tető is, amely egy exkluzív megjelenést biztosít.

 

 

Vállaljuk

Járható üvegpadló Yuno Design bemutatóterem

  • Új üvegtető készítését
  • Sérült üvegtetők javítását
  • Régi bérházakban függőfolyosók feletti üvegtető komplett felujítását

 

 

Keressen minket bizalommal!

 

 

Munkatársaink minden kötelezettség nélkül felkeresik otthonában, és a helyszínen adnak tanácsot, és mérik fel pontosan a helyszínt.

 

 

 

Tekintse meg fotógalériánkat, és merítsen belőle ötletet! Merjen különlegeset álmodni!

 

 Azonnali üzenetküldő

 
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe
Az Ön telefonszáma:
Az Ön üzenete:
 HW Online  |  Weboldal készítés Budapest  |  Adatvédelmi nyilatkozat