Zuhanykabin gyártás

Zuhanykabin elhúzható ajtóval Dunakeszi magánlakás

 

Zuhanykabinokat és kádparavánokat készítünk egyedi és szabvány méretben 8-10-12mm vastag edzett üvegből rövid határidővel a legmagasabb minőségben.

 

A mai modern lakberendezési trendeknek megfelelően, fontos szempont az exkluzív megjelenés a tisztíthatóság és a tartósság.

 

Szerelvényeinkre 2 év garanciát vállalunk!
 

Egyedi zuhanykabin:


Tetszőleges alakra készített zuhanykabin zuhanyfal, amelyet vízvágással készítünk a kívánt alakra.
Mélyhomokfújással és hagyományos homokfújással egyedileg dekorált zuhanykabinok készítése.
Tetszőleges színre festjük az üveget, harmonizálva a fürdőszobával.

Zuhanykabin padkára ültetett egyedileg dekorált

 

Tetszőleges grafikával- fényképpel dekorált üvegfalak és zuhanykabinok készítése. Mindkét festési eljárásnál az üvegbe edzük a festéket, ezért tartós használat alatt sem kopik meg a festék.

 

Kérés esetén a zuhanykabinokat vízlepergető réteggel látjuk el amely hosszú távon biztosítja a vízkő mentességet és az egyszerű takaríthatóságot.

 

 

 

A kialakításának csak a képzelet szab határt!

 

 


Az üveg megfogását tekintve lehet rejtett, vagy látható szerelvényes rögzítéssel készíteni zuhanykabinokat zuhanyfalakat!

 

Az üvegek csempe alatti rögzítésénél méretre hajlított rozsdamentes profilt alkalmazva viztiszta vagy a fugával megegyező színű szilikonnal rögzítjük az üveget! Látható szerelvények lehetnek a méretre hajlított szálcsiszolt rozsdamentes profilok, a fix üvegekhez a különböző méretü és teherbírású fix rögzítők, illetve a zuhanyajtókhoz a kétirányba nyíló ajtópántok. Több gyártó szerelvényeit forgalmazzuk, az általunk forgalmazott szerelvényekre egy év garanciát vállalunk!

 

 

Üvegfal ajtóval egyszobás lakásba

Zuhanykabin beépítés:


 

  • Vállaljuk már megvásárolt zuhanykabin, üvegajtó beszerelését!
    Amennyiben önnek már megvásárolt zuhanykabin vagy zuhanyajtó van a birtokában de problémát jelent ennek beépítése, akkor is bizalommal hívhat minket!
  • Nagy tapasztalattal rendelkezünk beépítés terén, így versenyképes áron szakemberekkel szereltetheti be meglévő zuhanykabinját üvegajtaját!

 

 

 

 

 

 

A beépítés minőségére garanciát vállalunk!

 

 

Üvegfalak készítését is vállaljuk. Ezek lehetnek valós térelválasztók, de alkalmazhatjuk öket csak dekorációs céllal, például a fal megvédése céljából. A falra felrakva, többek között egy madár kalitka fal felöli oldalára, megakadályozva a fal koszolódását.

 

Bevásáróközpontokban üzletekben üvegfalak, üzletportálok készítését-javítását rövid határidővel vállaljuk! Cégünk a legkorszerűbb szerelvényekkel dolgozik, amely garanciája a hibátlan működésnek!

 

NE BÍZZON AZ OLCSÓ KIVITELEKBEN!

Azok műanyagból és nem edzett vékony üvegből készülnek, amelyek esetleges törés esetén komoly sérülést okozhatnak!

Az általunk gyártott üvegek min 8mm vastagságú edzett biztonsági üvegekből készülnek, amely garancia a hosszútávú megbízható működésnek, és a teljes biztonságnak!

 

Tekintse meg fotógalériánkat, és merítsen belőle ötletet!

 

Merjen különlegeset álmodni!Azonnali üzenetküldő

 
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe
Az Ön telefonszáma:
Az Ön üzenete:
 HW Online  |  Weboldal készítés Budapest  |  Adatvédelmi nyilatkozat