Épített zuhanykabin - kinek és mikor

Sokakban felmerül a kérdés, hogy miért készíttessen épített zuhanykabint, amikor a hipermarketekben, barkácsáruházakban és szaküzletekben megannyi tömegesen gyártott, könnyen és olcsón elérhető termék közül választhat. A válasz egyrészt esztétikai (de erről majd később), másrészt technikai jellegű.

Számos olyan megrendelővel találkoztunk már, akinek a fürdőszobája zegzugos, furcsa elrendezésű vagy egyszerűen félresikerült volt. Ha görbe a fal, kicsi a hely, esetleg valamilyen falbeugrás miatt egyedi elrendezésű a helység, akkor a megoldás csakis az egyedileg, méretre gyártott zuhanykabin lehet. Ugyanez igaz a tetőterekre, ahova nem szerelhető be szabványméretű, általános zuhanykabin.

 

Ilyenkor egy helyszíni ingyenes felmérés után, a megrendelői igényeket, szerelvényeket, kialakítást egyeztetve testre szabottan készül el az épített zuhanykabin. Az egyedi zuhanykabinok is – előírás szerint – biztonsági üvegből készülnek. Ugyancsak külön eset, ha valaki egyedi szerelvényeket szeretne zuhanykabinjához. Pl. volt már megrendelőnk, aki a leggyakrabban felhasznált krómszínű szerelvény helyett, speciális feketét szeretett volna, mert az passzolt a zuhanyzójához.

Épített zuhanykabin példák:

A technikai esetek mellet, igen sokszor előfordul, hogy a megrendelőnek saját elképzelése van, szeretné exkluzívvá tenni a fürdőszobáját. Mivel a zuhanykabinok dekorálására is számos lehetőség van: festett üveg, homokfújt vagy savmart üvegből készített stb. - ez is adhatja egyediségüket. Előfordult már, hogy a csempe mintáját szerette volna viszontlátni a megrendelő a zuhanykabin oldalán, ezért ezt készítettük el. A megrendelőknek vagy lakberendezőknek is számos ötlete lehet, mi pedig igyekszünk mindenféle elképzelést megvalósítani, igény esetén hasznos tippekkel szolgálni. Mivel az évek során számos egyedi zuhanykabint építettünk már be, sokszor olyan megoldást javasolhatunk, amire a tulajdonos nem is gondolt.

 

A beépített zuhanykabinokat igény estén speciális víz-és szennytaszító réteggel, úgynevezett Clearshield technológiával látjuk el, melynek köszönhetően sokkal könnyebb takarítani és az élettartam is megnövekszik.

Egyedi zuhanykabin ötletek:

Az egyedi zuhanykabinokat tehát olyan megrendelőknek javasoljuk, akik technikai okok miatt rákényszerülnek, vagy akik exkluzív, különleges megjelenést szeretnének adni a fürdőszobájuknak. Cégünk 2003 óta foglalkozik zuhanykabinok gyártásával és beépítésével, számos megrendelő igényeinek tudtunk már megfelelni minőségi termékeinkkel, kreatív ötleteinkkel. Segíthetünk Önnek is?