A födém is készülhet üvegből!

 

A járható üvegek egy különleges lehetőséget rejtenek magukban! Olyan érzése van rajta, mintha a levegőben lépkedne, de mégis maximális biztonságban van!

 

Járható üvegpadló alkalmazható

 

  • Lakásokban
  • Irodában
  • Bevásárló központokban
  • Fitness termekben
  • Éttermekben
  • Kávézókban stb..

 

A járható üvegek egy minimum 3 rétegű nagy szakítószilárdságú fóliával összeépített szerkezet, melynek a mérete és vastagsága

 

terheléstől és igénybevételtől függően változik! Természetesen gondolva azokra akik esetleg nem bírják a magasságot de szeretnének egy ilyen különlegességet a lakásukba, irodájukba, lehetőség van az átláthatóság csökkentésére festési, dekorálási technikákkal.

Elkészíthető olyan egyedi járófelület, ahol az egyik üveget berobbantva, egy különleges design-t adunk a Járható üvegfelületnek.

 

A járható üvegek egy minimum 3 rétegű nagy szakítószilárdságú fóliával összeépített szerkezet, melynek a mérete és vastagsága terheléstől és igénybevételtől függően változik! Természetesen gondolva azokra akik esetleg nem bírják a magasságot de szeretnének egy ilyen különlegességet a lakásukba, irodájukba, lehetőség van az átláthatóság csökkentésére festési, dekorálási technikákkal.

Elkészíthető olyan egyedi járófelület, ahol az egyik üveget berobbantva, egy különleges design-t adunk a Járható üvegfelületnek.

Gondolva a nagy forgalmú helyekre, ajánlani szoktunk egy edzett koptató réteg külön beépítését, mellyel az esetleges nagyfokú karcolódás esetén ezt külön kicserélve, minimális költséggel újra teljes szépségében ragyoghat az üvegfödém, megőrizve ezzel a hely egyediségét, és jelentős pénzt takarítunk meg ezáltal a megrendelőinknek.

Nem csak négyszögletes üvegfödém készíthető! Gyakorlatilag bármilyen forma legyártható!  Pontos sablon alapján CNC gépen készül a járható üveg végleges formája.

Nagy távolság áthidalására gyártható több réteg üveg összeépítésével üveggerenda is!

 

Üvegből gyártható tető is, amely egy exkluzív megjelenést biztosít.

Vállaljuk

  • Új üvegtető készítését
  • Sérült üvegtetők javítását
  • Régi bérházakban függőfolyosók feletti üvegtető komplett felujítását

Keressen minket bizalommal!

Munkatársaink minden kötelezettség nélkül felkeresik otthonában, és a helyszínen adnak tanácsot, és mérik fel pontosan a helyszínt.

Tekintse meg fotógalériánkat, és merítsen belőle ötletet! Merjen különlegeset álmodni!