Kádparavánok tervezésével, gyártásával és beépítésével foglalkozunk.
 

A mai lakberendezési trendeknek megfelelően keret nélküli kádparavánokat készítünk egyedi megrendelésre a megrendelő elképzelései alapján. A kádparavánok 8mm vastag edzett biztonsági üvegből készülnek, biztosítva a balesetmentes használatot. Az alkalmazott szerelvények rozsdamentes alapanyagból készülnek, amely biztosítja a hosszútávú használhatóságot melyre 1 év teljes körű garanciát vállalunk.
 

Az általunk gyártott kádparavánok a legmagasabb minőségi és esztétikai követelményeknek is megfelelnek.

 

Fix elemes kádparaván:
 

8mm vastag edzett biztonsági üvegből készül, melynek alakja és mérete tetszőlegesen alakítható. Az üveg típusa szerint lehet víztiszta, savmart, boronz, fekete parzol, illetve egyedi homokfújt mintával dekorált. A szerelvényei lehetnek 3 darab fix rögzítő, vagy rozsdamentes fém profil, illetve ha a méret megköveteli egy 45°-os rögzítő. a fix rögzítők választhatóak fényes króm, és rozsdamentes kinézettel, ezt a meglévő szerelvényekhez szoktuk ajánlani.
 

Minden kötelezettség nélkül felkeressük otthonában személyes egyeztetésre, ahol szakembereink felmérik a pontos helyszínt és tanácsot adnak.

 

Fix elemes íves kádparaván
Kádparaván egy fix és egy nyíló elemmel
Harmonika kádparaván

 

Behajtható egy elemes kádparaván:

8mm vastag edzett biztonsági üvegből készül, melynek alakja és mérete tetszőlegesen alakítható. A kialakítása lehet balos és jobbos. Az üveg típusa szerint lehet víztiszta, savmart, boronz, fekete parzol, illetve egyedi homokfújt mintával dekorált. A szerelvényei a falon rögzített kétoldalra nyitható üvegajtó zsanérok és egy darab fém fogantyú.  Ezek választhatóak fényes króm, és rozsdamentes kinézettel, ezt a meglévő szerelvényekhez szoktuk ajánlani.

Minden kötelezettség nélkül felkeressük otthonában személyes egyeztetésre, ahol szakembereink felmérik a pontos helyszínt és tanácsot adnak.

 

1 fix és 1 nyíló elemből álló kádparaván:
 

8mm vastag edzett biztonsági üvegből készül, melynek alakja és mérete tetszőlegesen alakítható. A kialakítása lehet balos és jobbos. Az üveg típusa szerint lehet víztiszta, savmart, boronz, fekete parzol, illetve egyedi homokfújt mintával dekorált. A szerelvényei 3db fix megfogó, 2db üveg-üveg zsanér és egy darab fém fogantyú.  Ezek választhatóak fényes króm, és rozsdamentes kinézettel, ezt a meglévő szerelvényekhez szoktuk ajánlani.
 

Minden kötelezettség nélkül felkeressük otthonában személyes egyeztetésre, ahol szakembereink felmérik a pontos helyszínt és tanácsot adnak.

 

Két nyíló elemből álló teljesen a falra hajtható kádparaván:
 

8mm vastag edzett biztonsági üvegből készül, melynek alakja és mérete tetszőlegesen alakítható. A kialakítása lehet balos és jobbos. Az üveg típusa szerint lehet víztiszta, savmart, boronz, fekete parzol, illetve egyedi homokfújt mintával dekorált. A szerelvényei 2db a falon rögzített kétoldalra nyitható üvegajtó zsanér és 2db üveg-üveg zsanér és egy darab fém fogantyú.  Ezek választhatóak fényes króm, és rozsdamentes kinézettel, ezt a meglévő szerelvényekhez szoktuk ajánlani.
 

Minden kötelezettség nélkül felkeressük otthonában személyes egyeztetésre, ahol szakembereink felmérik a pontos helyszínt és tanácsot adnak.
 

 

Kádparaván két nyíló elemmel

 

Fix elemes kádparaván

 

Paraván két nyíló elemmel

 

 

Egyedi elképzelés szerinti kádparaván:


Amennyiben önnek egyéb elképzelése van a kádparaván elkészítésével kapcsolatban, lehetőség van ennek elkészítésére!

Lehetőség van olyan szerelvényekkel is felszerelni a kádparavánt, amely színes, aranyozott, esetleg antikolt. Ilyen szerelvények beépítésére a felméréskor kell kitérni.

 

Garancia:
 

Az általunk beépített szerelvényekre 1 év TELJES KÖRŰ GARANCIÁT BIZTOSÍTUNK. A tapasztalataink azt mutatják, hogy az általunk eddig beépített szerelvényekkel még 10 éves távlatban sem volt semmilyen probléma. az egyetlen alkatrész ami 3 évente ajánlatos lecserélni az a vízzáró profil, amelynek a szilikon alapanyaga egy idő után előregszik, elszineződik amit érdemes kicserélni. Kolégáink minimális költséggel segítenek önnek ezzel kapcsolatban.


A kádparaván tisztítása:


A kádparaván tisztításához és a tisztaság megóvásához a speciális Nano technológiát ajánljuk. Vízlepergető réteget képezve megakadályozza a vízkő és egyéb szennyeződések lerakódását, illetve a tisztítást is megkönnyíti.
 

Várjuk kedves megrendelőink árajánlat kérését!

 

Tekintse meg fotógalériánkat, és merítsen belőle ötletet!

 

Merjen különlegeset álmodni!