OKOSÜVEG, OKOSABLAK, Smart glass!

 

Napjainkban egyre jobban elterjednek az okos eszközök a lakásban, és ez alól az üvegek sem kivételek! Cégünk 2007 óta gyárt és épít be okoküveget, vagy más néven kapcsolható üveget.

Távirányítóval, vagy fali kapcsolóval kapcsolható ajtók, üvegfalak, thermo üvegek, amely kapcsolástól függően átlátszó, vagy tejopál /átláthatlan/ lehet!

Lakásokban, irodákban, pénzváltókban, közintézményekben az alkalmazásának csak a képzelet szab határt! Az üvegfal több részletben is összerakható, és akár dekorációként is külön-külön kapcsolható!

 

Bármilyen helységbe beépíthető. Tárgyalók irodák üvegfalaként kiváltható a régi reluxa elavult technikája. Egy rendkívül elegáns megoldást kínálunk, amely igazán különlegessé teszi cégének megjelenését!

 

A kapcsolható üveg /okosüveg/ felhasználási területe szinte végtelen!

 

Alkalmazható közintézményekben, kórházak kórtermeinek üvegeként amely elsötétíthető ha erre szükség van, egy új különleges biztonsági védelem lehet pénzváltók és bankok pénztárüvegének elsötétítése, üzemcsarnokok felügyeleti üvegeként, de készítettünk már magánházak fürdőszoba és egyéb helységeinek üvegeit-ajtajait okosüvegből. Akár több száz négyzetméter is vezérelhető egyetlen trafóval, korlátlan lehetőségeket tartogat egy dekorfal elemeinek külön-külön vezérlése is!

 

 

Nem probléma különböző furatos-kivágások, alakos elemek elkészítése ilyen fóliával.

Kérem tekintse meg videónkat és képeinket, garantáltan nem fog csalódni!

 

Tekintse meg fotógalériánkat, és merítsen belőle ötletet!

 

Merjen különlegeset álmodni!