Többrétegű biztonsági ragasztott üveget alkalmazunk a korlátszerkezetek gyártásánál, mely lehetővé teszi hogy esetleges baleseteknél üvegsérülések esetén se zuhanjon ki az ember, illetve figyelembe véve az alatta közlekedőket az üveg sem.


Az üvegkorlát tipusai


1. Pontmegfogásos üvegkorlát: Egy rendkívül dekoratív, modern megjelenésű üvegkorlát oszlopok és kapaszkodó nélkül készül, a födém vagy a lépcső oldalfelületére csatlakoznak a pontmegfogó szerelvények. Az üveg éleinél nincs fém tartószerkezet, az üvegelemek pontszerűen kerülnek rögzítésre, a rajtuk lévő furatokon keresztül. Ez a típusú üvegkorlát ragasztott edzett  biztonsági üvegből készül.

Pontmegfogásos rögzítéssel kivitelezhetők üveg előtetők, üvegkorlátok, lépcsők,  üvegtetők, zuhanykabinok, állmenyezetek.

 

2. Profilba rögzített üvegkorlát: Ez egy igen közkedvelt típus, exkluzív megjelenése, ára miatt. A tartószerkezet rögzíthető a födémbe sülyesztve, a födém oldalára, vagy profilba a padlón. Ezt az üvegkorlátot ragasztott, vagy edzett üvegből építjük. A kapaszkodó az üvegkorlát tetjére kérés esetén ráépíthető.

 

3. Üvegkorlát oszlopokkal szerelve, vagy keretbe építve: Ez egy klasszikus kivitelezés, melynél mind az üvegtartó szerkezetek, mind az oszlopok láthatóak. Dekoratív rozsdamentes szerelvényekkel igen látványos ez az üvegkorlát, amelyben kizárólag biztonsági üveget alkalmazunk.
Ezek a korlátok bel- és kültérre egyaránt alkalmazhatóak

 

Tekintse meg fotógalériánkat, és merítsen belőle ötletet!

 

Merjen különlegeset álmodni!