Üvegportálokat készítünk rendelésre bevásárló központokba, üzlethelységekbe.

 

Mivel sokszor egy biztonsági funkciót is el kell látnia, adott esetben ajánlani szoktuk az edzett ragasztott biztonsági üveg beépítését, mivel egy esetleges betörés esetén bár az üveg összetörik, nem engedi szétesni az üveget, megakadályozva a behatolást.

 

Kilakítás szerint lehet:

  • Nyitott portál (két szélső üveg beépítése mellett a közepén csak füstzáró üvegek)
  • Teljesen zárt portál (teli üveges általában kirakat oldali ajtó nélkül)
  • Ajtóval ellátott portál (egy-vagy kétszárnyú nyíló - tolóajtóval)

 

A fix üvegek rögzítésére több lehetőséget tudunk ajánlani. Lehet látható, és nem látható rögzítési rendszereket alkalmazni, az egymás mellé illesztett üvegelemek élei között átlátszó szilikon tömítés alkalmazható.

Különösen nagy méretü üvegfal építése is lehetséges üvegborda megtámasztással, az üvegelemek összefogását pontmegfogásos elemek biztosítják.

 

Alkalmazott szerelvény típusok:

  • DORMA
  • COLCOM/MINUSCO

 

Nagy forgalmú helyeken az ajtószárnyak alsó- felső forgásponttal, elektromos zárral, alsó sarokzárral, kilincses középzárral, is készülhetnek.
Már a tervezés kezdetétől segítjük megrendelőinket, az igényeket és a helyi adottságokat figyelembevéve ajánljuk a legoptimálisabb, és legköltséghatékonyabb megoldást.
A tervezéstől a látványtervek elkészítésén át, a kivitelezésig elkészítjük kompletten!

A szerlevénygyártók folyamatos fejlesztésének köszönhetően napjainkban hidraulikus padlófék helyett oldalzsanérok is elérhetőek. (COLCOM/MINUSCO)

Tekintse meg fotógalériánkat, és merítsen belőle ötletet!

 

Merjen különlegeset álmodni!