Zuhanykabinokat és kádparavánokat készítünk egyedi és szabvány méretben 8-10-12mm vastag edzett üvegből rövid határidővel a legmagasabb minőségben.

A mai modern lakberendezési trendeknek megfelelően, fontos szempont az exkluzív megjelenés a tisztíthatóság és a tartósság.

 

Szerelvényeinkre 2 év garanciát vállalunk!
 

Egyedi zuhanykabin:


Tetszőleges alakra készített zuhanykabin zuhanyfal, amelyet vízvágással készítünk a kívánt alakra.
Mélyhomokfújással és hagyományos homokfújással egyedileg dekorált zuhanykabinok készítése.
Tetszőleges színre festjük az üveget, harmonizálva a fürdőszobával.

 

Tetszőleges grafikával- fényképpel dekorált üvegfalak és zuhanykabinok készítése. Mindkét festési eljárásnál az üvegbe edzük a festéket, ezért tartós használat alatt sem kopik meg a festék.

Kérés esetén a zuhanykabinokat vízlepergető réteggel látjuk el amely hosszú távon biztosítja a vízkő mentességet és az egyszerű takaríthatóságot.

 

 

A kialakításának csak a képzelet szab határt!


Az üveg megfogását tekintve lehet rejtett, vagy látható szerelvényes rögzítéssel készíteni zuhanykabinokat zuhanyfalakat!

Az üvegek csempe alatti rögzítésénél méretre hajlított rozsdamentes profilt alkalmazva viztiszta vagy a fugával megegyező színű szilikonnal rögzítjük az üveget! Látható szerelvények lehetnek a méretre hajlított szálcsiszolt rozsdamentes profilok, a fix üvegekhez a különböző méretü és teherbírású fix rögzítők, illetve a zuhanyajtókhoz a kétirányba nyíló ajtópántok. Több gyártó szerelvényeit forgalmazzuk, az általunk forgalmazott szerelvényekre egy év garanciát vállalunk!

 

Zuhanykabin beépítés:

 

  • Vállaljuk már megvásárolt zuhanykabin, üvegajtó beszerelését!
    Amennyiben önnek már megvásárolt zuhanykabin vagy zuhanyajtó van a birtokában de problémát jelent ennek beépítése, akkor is bizalommal hívhat minket!
  • Nagy tapasztalattal rendelkezünk beépítés terén, így versenyképes áron szakemberekkel szereltetheti be meglévő zuhanykabinját üvegajtaját!

 

A beépítés minőségére garanciát vállalunk!

 

Üvegfalak készítését is vállaljuk. Ezek lehetnek valós térelválasztók, de alkalmazhatjuk öket csak dekorációs céllal, például a fal megvédése céljából. A falra felrakva, többek között egy madár kalitka fal felöli oldalára, megakadályozva a fal koszolódását.

Bevásáróközpontokban üzletekben üvegfalak, üzletportálok készítését-javítását rövid határidővel vállaljuk! Cégünk a legkorszerűbb szerelvényekkel dolgozik, amely garanciája a hibátlan működésnek!

 

NE BÍZZON AZ OLCSÓ KIVITELEKBEN!

 

Azok műanyagból és nem edzett vékony üvegből készülnek, amelyek esetleges törés esetén komoly sérülést okozhatnak!

Az általunk gyártott üvegek min 8mm vastagságú edzett biztonsági üvegekből készülnek, amely garancia a hosszútávú megbízható működésnek, és a teljes biztonságnak!

Tekintse meg fotógalériánkat, és merítsen belőle ötletet!

Merjen különlegeset álmodni!

 

 

Kádparavánok tervezésével, gyártásával és beépítésével foglalkozunk.
 

A mai lakberendezési trendeknek megfelelően keret nélküli kádparavánokat készítünk egyedi megrendelésre a megrendelő elképzelései alapján. A kádparavánok 8mm vastag edzett biztonsági üvegből készülnek, biztosítva a balesetmentes használatot. Az alkalmazott szerelvények rozsdamentes alapanyagból készülnek, amely biztosítja a hosszútávú használhatóságot melyre 1 év teljes körű garanciát vállalunk.
 

Az általunk gyártott kádparavánok a legmagasabb minőségi és esztétikai követelményeknek is megfelelnek.

 

Fix elemes kádparaván:
 

8mm vastag edzett biztonsági üvegből készül, melynek alakja és mérete tetszőlegesen alakítható. Az üveg típusa szerint lehet víztiszta, savmart, boronz, fekete parzol, illetve egyedi homokfújt mintával dekorált. A szerelvényei lehetnek 3 darab fix rögzítő, vagy rozsdamentes fém profil, illetve ha a méret megköveteli egy 45°-os rögzítő. a fix rögzítők választhatóak fényes króm, és rozsdamentes kinézettel, ezt a meglévő szerelvényekhez szoktuk ajánlani.
 

Minden kötelezettség nélkül felkeressük otthonában személyes egyeztetésre, ahol szakembereink felmérik a pontos helyszínt és tanácsot adnak.

 

Fix elemes íves kádparaván
Kádparaván egy fix és egy nyíló elemmel
Harmonika kádparaván

 

Behajtható egy elemes kádparaván:

8mm vastag edzett biztonsági üvegből készül, melynek alakja és mérete tetszőlegesen alakítható. A kialakítása lehet balos és jobbos. Az üveg típusa szerint lehet víztiszta, savmart, boronz, fekete parzol, illetve egyedi homokfújt mintával dekorált. A szerelvényei a falon rögzített kétoldalra nyitható üvegajtó zsanérok és egy darab fém fogantyú.  Ezek választhatóak fényes króm, és rozsdamentes kinézettel, ezt a meglévő szerelvényekhez szoktuk ajánlani.

Minden kötelezettség nélkül felkeressük otthonában személyes egyeztetésre, ahol szakembereink felmérik a pontos helyszínt és tanácsot adnak.

 

1 fix és 1 nyíló elemből álló kádparaván:
 

8mm vastag edzett biztonsági üvegből készül, melynek alakja és mérete tetszőlegesen alakítható. A kialakítása lehet balos és jobbos. Az üveg típusa szerint lehet víztiszta, savmart, boronz, fekete parzol, illetve egyedi homokfújt mintával dekorált. A szerelvényei 3db fix megfogó, 2db üveg-üveg zsanér és egy darab fém fogantyú.  Ezek választhatóak fényes króm, és rozsdamentes kinézettel, ezt a meglévő szerelvényekhez szoktuk ajánlani.
 

Minden kötelezettség nélkül felkeressük otthonában személyes egyeztetésre, ahol szakembereink felmérik a pontos helyszínt és tanácsot adnak.

 

Két nyíló elemből álló teljesen a falra hajtható kádparaván:
 

8mm vastag edzett biztonsági üvegből készül, melynek alakja és mérete tetszőlegesen alakítható. A kialakítása lehet balos és jobbos. Az üveg típusa szerint lehet víztiszta, savmart, boronz, fekete parzol, illetve egyedi homokfújt mintával dekorált. A szerelvényei 2db a falon rögzített kétoldalra nyitható üvegajtó zsanér és 2db üveg-üveg zsanér és egy darab fém fogantyú.  Ezek választhatóak fényes króm, és rozsdamentes kinézettel, ezt a meglévő szerelvényekhez szoktuk ajánlani.
 

Minden kötelezettség nélkül felkeressük otthonában személyes egyeztetésre, ahol szakembereink felmérik a pontos helyszínt és tanácsot adnak.
 

 

Kádparaván két nyíló elemmel

 

Fix elemes kádparaván

 

Paraván két nyíló elemmel

 

 

Egyedi elképzelés szerinti kádparaván:


Amennyiben önnek egyéb elképzelése van a kádparaván elkészítésével kapcsolatban, lehetőség van ennek elkészítésére!

Lehetőség van olyan szerelvényekkel is felszerelni a kádparavánt, amely színes, aranyozott, esetleg antikolt. Ilyen szerelvények beépítésére a felméréskor kell kitérni.

 

Garancia:
 

Az általunk beépített szerelvényekre 1 év TELJES KÖRŰ GARANCIÁT BIZTOSÍTUNK. A tapasztalataink azt mutatják, hogy az általunk eddig beépített szerelvényekkel még 10 éves távlatban sem volt semmilyen probléma. az egyetlen alkatrész ami 3 évente ajánlatos lecserélni az a vízzáró profil, amelynek a szilikon alapanyaga egy idő után előregszik, elszineződik amit érdemes kicserélni. Kolégáink minimális költséggel segítenek önnek ezzel kapcsolatban.


A kádparaván tisztítása:


A kádparaván tisztításához és a tisztaság megóvásához a speciális Nano technológiát ajánljuk. Vízlepergető réteget képezve megakadályozza a vízkő és egyéb szennyeződések lerakódását, illetve a tisztítást is megkönnyíti.
 

Várjuk kedves megrendelőink árajánlat kérését!

 

Tekintse meg fotógalériánkat, és merítsen belőle ötletet!

 

Merjen különlegeset álmodni!