Kádparavánok típusai

Egy már meglévő, beépített kád esetén, a zuhanyzáskor kifolyó víz megakadályozására egy kádparaván praktikus megoldást nyújt. Gyorsan és utólagosan is felszerelhető, számos technikai lehetőség közül lehet választani, így biztosan alkalmazható az Ön fürdőszobájában is. A kádparaván 8mm vastag edzett biztonsági üvegből készül, melynek mérete és alakja tetszőlegesen alakítható. Az üveg típusa szerint lehet savmart, víztiszta, bronz és fekete parzol, illetve egyedi homok fújt mintával dekorált.

Kádparaván típusok:

Fix elemes kádparaván

A szerelvényei lehetnek 3 darab fix rögzítő vagy rozsdamentes fém profil, illetve ha a szélességi méret megköveteli egy felső 45°-os merevítő.

 

Behajtható egy elemes kádparaván:

A szerelvényei a falon rögzített mindkét oldalra nyitható üvegajtó zsanérok és egy darab fém fogantyú.

 

Egy fix és egy nyíló elemből álló kádparaván:

A falon rögzített fix üvegen behajtható elem kialakítása lehet jobbos és balos. A szerelvényei 2db fix rögzítő, a fix üvegnél egy 45°-os merevítő, 2db üveg-üveg zsanér és egy darab fém fogantyú.

 

Két nyíló elemből álló teljesen a falra hajtható kádparaván:

A kialakítása lehet balos és jobbos. A szerelvényei 2db a falon rögzített két oldalra nyitható üvegajtó zsanér, 2db üveg-üveg zsanér valamint egy darab fém fogantyú.

 

Kádparaván egyedi elképzelés szerint:

Amennyiben Önnek egyéb elképzelése van a kádparaván elkészítésével kapcsolatban, lehetőség van ennek elkészítésére!

 

A szerelvények választhatóak fényes króm, matt króm és rozsdamentes szál csiszolt kinézettel, ezt a fürdőszobában meglévő szerelvényekhez szoktuk ajánlani. Lehetőség van olyan szerelvényekkel is felszerelni a kádparavánt, amely színes, aranyozott, esetleg antikolt. Ilyen szerelvények beépítésére a felméréskor kell kitérni.

 

Cégünk minden kötelezettség nélkül felkeresi otthonában személyes egyeztetésre, ahol szakembereink felmérik a pontos helyszínt és tanácsot adnak.