Zuhanykabint vagy kádparavánt válasszak?

Ön is álmodott a fürdőszobájának a felújításáról? Szeretne egy kádat rajta egy kádparavánnal? Vagy inkább egy zuhanykabint? A választás sokszor nem egyszerű, hiszen a mai világban a víz az egyik legnagyobb kincs, az árak elszabadulásával a költségek is fontosak. A zuhanykabin erre egy tökéletes választás, hiszen becsukom magam mögött az ajtót és gyorsan, kevés víz felhasználásával letusolok.

De mi a helyzet, ha az ember néha megengedné magának, hogy például télen átfagyva hazaérve belefeküdne egy forró fürdőbe? Az év nagyobbik részében viszont szeretne csak gyorsan letusolni.

 

ERRE JÓ MEGOLDÁS A KÁDPARAVÁN!

 

A mai lakberendezési trendeknek megfelelően keret nélküli kádparavánok készülnek a megrendelő elképzelése alapján. A piacon rengeteg gyártó kínál sztenderd méretekben kádparavánt. Sok közülük magas színvonalat és minőséget üt meg, de ehhez mérten árban is a felső kategóriát képviselik. A másik véglet a „versenyképes” árú kádparaván, amelyet a barkácsáruházakban és sok egyéb üzletben beszerezhetünk. Ez az a kategória, amivel sokszor találkozunk általában rossz minőségű és láttunk már nem egy életveszélyes darabot is. Igen, életveszélyeset! Ezek sokszor vékony 5 vagy 6mm vastag üvegből készülnek, illetve léteznek plexiből készült paravánok is.

 

Nagyon fontos követelmény minden vizes helységben alkalmazott üveggel kapcsolatban, hogy csak biztonsági EDZETT üvegből készülhet, amely egy esetleges baleset esetén apró darabokra szétesik, ezért nem okozhat komoly sérülést. Bármennyire is furcsának tűnik, a plexiből gyártott zuhanyfalak sem tartoznak bele a biztonságos kategóriába, hiszen ha valaki nekiesik, szinte felrobban, a darabjai szétrobbanva komoly sérüléseket okozhatnak.

 

És itt érkeztünk el az egyedileg, a megrendelő kívánsága szerint készült zuhanyparavánhoz, melyet az adott helyhez igazítva, igény szerinti színben, méretben és kinézetben készítünk el. Az általunk gyártott kádparavánok 8mm vastag edzett biztonsági üvegből készülnek, biztosítva a balesetmentes használatot. Az alkalmazott szerelvények rozsdamentes alapanyagból készülnek, amely biztosítja a hosszútávú használhatóságot. A szerelvényekre 2 év teljes körű garanciát vállalunk.


Az általunk gyártott kádparavánok a legmagasabb minőségi és esztétikai követelményeknek is megfelelnek.